De Stille Waarheid: 100 artikelen, 15 duizend volgers en miljoenen bezoekers

 

Ons honderdste artikel wijden we graag uit naar onszelf. En daarmee bedoelen we niet enkel het team van De Stille Waarheid, maar onze hele community. Al onze volgers, lezers, donateurs, collega’s en de kritische burgers van Nederland. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de Nederlandse samenleving zich bewuster is geworden van de realiteit om ons heen, en van de noodzaak dat we als volk – wat er ook gebeurd – verenigd moeten blijven. Wij willen jullie allemaal dan ook enorm bedanken voor jullie steun en hulp in de afgelopen drie jaar. Jullie zijn allemaal een voorbeeld voor de rest van de Nederlandse bevolking! Ook in 2018 zullen wij doorgaan met onze missie om de Nederlandse bevolking van relevante informatie te voorzien waarmee positieve veranderingen teweeg kunnen worden gebracht.

MEDIA

Dat de media geen lessen trekken uit het verleden kwam in het jaar 2017 duidelijk naar voren. Zaken als propaganda, verdeling, dubbele moralen, misleiding en nepnieuws waren helaas nog steeds aanwezig in het Nederlandse medialandschap. Inmiddels zijn er verschillende initiatieven zijn opgericht door zowel onze overheid als verschillende grote techbedrijven als Google en Facebook om het fenomeen ‘nepnieuws’ aan te pakken. Helaas hebben zij de plank volledig mis geslagen door alles en iedereen te checken behalve de mainstream media, terwijl juist daar het meeste nepnieuws te vinden is. Gelukkig zijn er verschillende alternatieve media websites, die de Nederlandse bevolking erop blijven attenderen dat we waakzaam moeten blijven op beïnvloeding via de mainstream media. Ook wij zullen in 2018 door blijven gaan met het schrijven van artikelen waarin we jullie hiervoor waarschuwen.

SAMENLEVING

We mogen extremisten in 2018 niet meer de kans geven om hun giftige gedachtegoed te verspreiden in Nederland. Steeds meer mensen in Nederland beseffen zich dat er op zeer grote schaal geprobeerd wordt om de Nederlandse samenleving zowel te misleiden als te verdelen. Of het ze gaat lukken, hangt compleet van onszelf af. Sommige burgers trapten in de verdeeltechnieken en kozen de kant van extremisme, en sloten zich aan bij extreme groepen (Pegida, Daesh, PVV etc.) die uit zijn op haat en polarisatie van de Nederlandse samenleving, terwijl de zwijgende meerderheid plat werd gegooid met informatie over deze extremisten en bijna gedwongen werden om dezelfde kant te kiezen.

Gelukkig zijn de meeste Nederlanders ruimdenkend en begrijpen dat we als volk aan de verliezende kant zullen staan indien we de extremistische groeperingen een kans geven. We leven samen op een klein, maar prachtig stukje land genaamd Nederland, en het is onze plicht om een mooier land achter te laten voor de volgende generatie Nederlandse burgers, en een voorbeeld te zijn voor de rest van de wereldbevolking. Maar hoe kunnen we ons hier samen sterk voor maken? Het antwoord op deze vraag is bewust worden. Bewust worden van verdeeltechnieken, ons verleden en de wereld om ons heen.

We moeten als volk verenigd blijven, zodat we de serieuze problemen in de samenleving, SAMEN aan kunnen pakken. Het is jammer dat het makkelijker is om misleid te worden, dan iemand te overtuigen dat degene misleid is. Toch zullen wij door blijven gaan met het schrijven van artikelen waarin we hiervoor waarschuwen, en blijven we hopen dat ook de kleine groep extremisten zich terug aansluiten bij de rest van de bevolking die wel gelooft in een echte samenleving, waarin er wordt samengewerkt, die zich verenigd, en zich niet laat verdelen door extremistische politici en journalisten. Wij van De Stille Waarheid zijn net als jullie burgers die tegen de stroom in op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen. We zijn allergisch voor voorgekauwde informatie, en de wekelijkse (soms zelfs dagelijkse portie) staatspropaganda doen ons niks meer. Het afgelopen jaar bleek opnieuw dat de waarheid – hoe groot en snel de leugen ook is – altijd boven water komt. Wij hebben het grootste vertrouwen erin dat dit ook in 2018 het geval zal zijn. 

[wpdevart_like_box profile_id=”destillewaarheid” connections=”show” width=”300″ height=”280″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]