Hoe versterkt George Soros zijn greep op Europa?

2013-02-16_-_wien_-_demo_gleiche_rechte_fc3bcr_alle_refugee-solidaritc3a4tsdemo_-_refugees_are_human_beings“Zijn naam is misschien wel het beste voorbeeld van degenen die erop uit zijn landen te destabiliseren door middel van “revoluties” en financiële steun aan NGO’s. Verschillende groeperingen willen onze traditionele Europese levensstijl maar al te graag veranderen en Soros is degene die deze groeperingen voorziet van financiële steun. Deze zogenaamde “activisten” die ervoor zorgen dat de vluchtelingenstroom via Oost-Europa alsmaar blijft toenemen leidt ertoe dat de vluchtelingen, die vluchten voor al het geweld in het Midden-Oosten slachtoffer worden van een internationaal netwerk van mensensmokkel”. Dit zei Viktor Orbán, premier van Hongarije, in een interview met radiostation Kossuth.

Als één van de weinige Europese leiders, heeft Orbán hard uitgehaald naar miljardair George Soros, voor zijn vermeende steun aan “partijen” die de vluchtelingenstroom in het Midden-Oosten stimuleren, door misbruik te maken van het Syrische conflict dat al bijna vier jaar gaande is. Terwijl de West-Europese leiders blijven weigeren de ernst van de situatie te erkennen, is Orbán één van de weinige die echt durft te zeggen waar het allemaal op staat, namelijk de stabiliteit van het Europese continent ondermijnen. George Soros is medeverantwoordelijk voor de huidige vluchtelingencrisis. Soros behoort tot een groep “activisten” dat migranten aanmoedigt om naar Europa te trekken en dus opzettelijk de situatie verergert.

[adinserter block=”1″]

Soros, advocaat van Oekraïne
Onlangs heeft Soros de EU op het hart gedrukt zoveel mogelijk financiële- en militaire steun te verlenen aan Oekraïne, zodat de regering in Kiev zich kan herstellen van de slepende oorlog in Oost-Oekraïne, zonder het Akkoord van Minsk te schenden.

Uiteraard gebeurde dit allemaal in het diepste geheim en was het niet de bedoeling dat deze informatie naar buiten zou komen. Toch is de hackersgroep CyberBerkut gelukt om de website van de Oekraïense regering binnen te dringen en zo de mailcorrespondentie tussen George Soros en president Petro Poroshenko te onderscheppen.

Het hackerscollectief wist een aantal interessante documenten naar buiten te brengen waaronder de korte- en langetermijnplanning voor Oekraïne, een briefing over militaire steun aan Oekraïne en hoe Poroshenko hiermee dient om te gaan en als laatst een persoonlijke brief van George Soros aan Petro Poroshenko en Arseniy Yatsenyuk.

Moet de Europese bevolking opdraaien voor de kosten?
Volgens de gelekte documenten, staat Soros volledig achter het standpunt van president Obama omtrent Oekraïne. Maar Soros vindt dat de Verenigde Staten niet ver genoeg kunnen gaan in het steunen van de Oekraïense regering. Volgens de documenten is Soros ervan overtuigd dat de Verenigde Staten het Oekraïense leger moet gaan voorzien van dodelijke wapens om zo de separatisten onder de duim te kunnen drukken.

Dat Soros grotendeels bepaalt wat er in Oekraïne gebeurt werd nogmaals bevestigd nadat hij Wesley Clark, VS generaal buiten dienst en Waldemar Skrzypczak, ex-generaal van het Poolse leger had aangewezen als adviseurs van Poroshenko bij het volbrengen van Soros’ stappenplan om Oekraïne volledig over te nemen.

Gelukkig wordt er in Nederland al actie ondernomen in de vorm van een petitie. Op dit moment staat de teller op 451.666 (!) handtekeningen en stormt geenstijl op een regelrecht succes. In de petitie richten ondergetekenden zich tegen een mogelijk associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne. Volgens het comité gaat het verdrag de Nederlandse belastingbetaler letterlijk miljarden euro’s kosten; en dat op een moment dat Nederlandse gezinnen het zelf al moeilijk genoeg hebben om rond te komen.

Eerder stemde de Tweede Kamer voor het associatieverdrag. Door de actie van GeenPeil komt er nu een raadgevend referendum over deze materie. Hoewel het parlement de uitslag van het referendum naast zich neer kan leggen is dat politiek gezien natuurlijk een buitengewoon gevoelige beslissing; één waardoor partijen zichzelf mogelijk beschadigen, tenminste als uit het referendum blijkt dat de Nederlandse kiezer tegen het verdrag is.

George Soros is van mening dat het de plicht van de EU is om de regering in Oekraïne financieel te hulp te schieten zodat de financiële sector in Oekraïne overeind kan blijven. Ondertussen heeft de EU een kaderovereenkomst opgesteld die het mogelijk maakt voor de Europese Commissie om jaarlijks $1 miljard over te maken aan Kiev.

Volgens Soros balanceert het “nieuwe” Oekraïne letterlijk aan de rand van de afgrond wegens een gebrek aan “harde valuta reserves” bij de nationale bank. Helaas kiezen onze leiders ervoor om op te draaien voor deze kosten met onze belastinggeld.

 

[wpdevart_like_box profile_id=”destillewaarheid” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]