Facebookpagina De Stille Waarheid geblokkeerd door Facebook

Twee dagen voordat de Nederlandse bevolking hun stem konden uitbrengen voor het Europees Parlement, besloot Facebook om onze Facebookpagina uit de lucht te halen. Facebook besloot – uit het niets – dat wij ons schuldig hebben gemaakt aan ‘spammen’ (meerdere malen dezelfde berichten plaatsen) . Het opmerkelijkste hieraan: wij hadden al 2 weken lang niets gepost op onze Facebookpagina.

Alhoewel wij tot nu toe in ons 4-jarig bestaan geen enkele Facebook richtlijn of regel hebben geschonden, is er besloten dat de Facebookpagina van De Stille Waarheid offline moest worden gehaald. Uiteraard hebben we inmiddels een aanvraag gedaan om deze beslissing terug te draaien, maar een goede reden voor deze Orwell handeling blijft achterwegen. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Twitter of Instagram.