BRIEF AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING

Lieve landgenoten,

Wanneer worden wij met z’n allen nou eens wakker?

Het wordt met de dag duidelijker, maar toch geven we het niet toe.
Het wordt door minister van defensie Jeanine Hennis toegegeven, maar toch willen we het niet horen. Het wordt door de NOS bevestigd, maar toch sluiten we onze ogen. Het wordt gelezen in de media, maar toch blijven de koppen in het zand.
Het wordt nota bene door de media zélf toegegeven, en toch willen we maar niet wakker worden.

De Nederlandse mainstream-media wordt door de overheid gebruikt als een wapen tégen ons, in de vorm van:

                                                         PROPAGANDA

Propaganda kenmerkt zich vaak door het systematisch geven van eenzijdige informatie, die al dan niet (deels) onwaar is, waarbij selectief bepaalde feiten worden benadrukt en andere bewust achterwege worden gelaten.
Door middel van propaganda wordt de publieke opinie beïnvloed, zodat we allemaal netjes ‘ja knikken’ bij aankomende plannen van de overheid, en het vooral niet gaan hebben over onderwerpen die doelbewust genegeerd worden. Zij weten iets wat wij lijken te zijn ‘vergeten’, namelijk dat Nederland een democratie is, oftewel:

                                                DE BEVOLKING IS DE BAAS

Maar hoe ‘democratisch’ is Nederland nog eigenlijk? Nog voordat er plannen naar buiten worden gebracht, wordt de publieke opinie van de Nederlandse bevolking gemanipuleerd naar de wensen van de overheid. Belangrijke onderwerpen worden genegeerd, buitenlandse media worden door de Nederlandse mainstream-media beschuldigd van propaganda, terwijl het in Nederland plaats vindt. Maar het gaat nog een stapje verder.

De Nederlandse media zorgen er namelijk niet alleen voor dat de publieke opinie gebaseerd is op basis van slechte, eenzijdige berichtgeving, maar zorgen ook voor de grote kloven tussen verschillende bevolkingsgroepen van de Nederlandse samenleving. Want een samenleving waarbij er wordt samengewerkt kan voor verandering zorgen, maar kunnen we Nederland nog wel een samenleving noemen?

Zolang de kloven groot genoeg blijven zal Nederland dezelfde richting in blijven varen. In plaats van onze overeenkomsten te laten zien, worden de verschillen tussen de bevolkingsgroepen continu herhaald.
In plaats van de beste onder ons de aandacht te geven, wordt de aandacht gefocust op de slechtste onder ons. In plaats van dat we naar elkaar toe worden gebracht, worden we uit elkaar gedreven. Alleen samen kan je voor verandering zorgen, maar onze overheid heeft het liever dat Nederland deze koers aanhoudt. Of is het toch stiekem de stille macht vanuit Brussel, die de touwtjes in Nederland graag volledig over willen nemen?

In een ideale maatschappij heersen rechtvaardigheid, vrede en geluk voor alle mensen binnen de maatschappij.

Toch blijven we stemmen op een systeem dat zichzelf bewezen heeft als soeverein-vernietigend, waarbij economische belangen altijd de prioriteit hebben terwijl er steeds vaker mensenrechten worden geschonden door onze overheid.

Wordt het niet tijd dat we SAMEN duidelijk gaan maken aan onze ‘volksvertegenwoordigers’ dat wij het zat zijn? Dat wij (om te beginnen) onafhankelijk nieuws willen zien, en vooral de WAARHEID willen weten. Dat wij dit van ze EISEN.

Indien er geen gehoor wordt gegeven aan onze eis, wordt het dan geen tijd om nieuwe volksvertegenwoordigers te kiezen die wél naar het volk luisteren, die wél het volk vertegenwoordigen, die wél rekening houden met mensenrechten, die wél van Nederland houden?

Of blijven we met z’n allen alleen maar klagen op Facebook en op het werk, en laten we Nederland zinken tot op de bodem?
Aan u de keuze!

[wpdevart_like_box profile_id=”destillewaarheid” connections=”show” width=”300″ height=”280″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

2 gedachten over “BRIEF AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING”

  1. Dat heb ik al zo vaak gezegt maar als je erover praat met de mensen hier kijken ze je aan of ze willen zeggen waar heb je het over.Het is waar de Nederlandse bevolking zijn net makke schapen ze willen niet zien hoe ons mooie landje ten onder gaat ,en ik alleen heb geen stem als eenling berijk je niks hoe graag ik ook zou willen.

  2. helemaal gelijk, maar wat je zegt iedereen moppert en zeikt wel maar dat haalt niets uit en niet alleen voorgenoemde onderwerpen er zijn er zoveel meer. VEEL MEER. wat nodig is is opstand, in welke vorm dan ook. petities indienen, niet eenmaal, doorgaan, achter elkaar. wij nederlanders praten veel maar doen er niets tegen. stel dat alle mensen (of velen) op de zelfde datum geen belasting meer betalen. heel vaak het o.a. binnenhof barikeren en zelf bijv. iedere dag een (gratis) pagina in de bekende dagbladen, die je in overleg for free kan krijgen onze punten, belangen etc. laten weten. nou ja. ik kan doorgaan met dit op te noemen. maar er moet wat gebeuren, al zouden we er zelf onder moeten lijden tijdelijk!! kom op,

Reacties zijn gesloten.